Bookhunter.be

Bookhunter Basics

Wat is bookhunter?

Bookhunter is een persoonlijk boekenabonnement waarbij je elke maand een boek ontvangt dat perfect bij je past. 

Lees je veel of wil je graag meer lezen? Dan is een Bookhunter abonnement een leuke en gemakkelijke manier om elke maand een nieuw boek in huis te hebben, dat perfect aansluit bij jouw leesvoorkeuren en interesses!

Bookhunter abonnementen zijn ook een mooi en origineel cadeau voor je lezende vrienden en familie.

Waarom bookhunter?

In het huidige boekenaanbod ‘zie je door de bomen soms het boek niet meer’. Daardoor blijven bijzondere verhalen vaak ongelezen, en dat is zonde.

Bookhunter maakt speciaal voor jou een selectie uit het overweldigende boekenaanbod en stelt je maandelijks drie interessante titels voor, die op maat van jouw lezersprofiel worden uitgekozen.

Bookhunter wil je verrassen met originele suggesties en selecteert net die boeken die je misschien vergeten bent of over het hoofd gezien hebt. Bookhunter gaat dus niet voor het boek dat de hele wereld leest, maar het boek dat echt bij jou past.

Hoe werkt het?

Wanneer je lid wordt van Bookhunter, zal je een persoonlijke lezersfiche moeten invullen. Aan de hand van je antwoorden krijgen we een beeld van jou als lezer. Op dit lezersprofiel baseert Bookhunter zich om elke maand een uiterst persoonlijke selectie voor te stellen. Hoe meer informatie je ons bezorgt, hoe beter de boeken op jouw interesses zullen aansluiten. 

De selectie bestaat telkens uit drie suggesties. Van twee boeken krijg je de titel, auteur en een korte beschrijving. Het derde boek is een ‘blind date’: het blijft onzichtbaar en is voor lezers bestemd die graag verrast worden.

Op de 20e van de maand ontvang je per mail jouw persoonlijke selectie. Je krijgt dan vijf dagen de tijd om je keuze door te geven. Als je geen keuze maakt, krijg je automatisch het ‘blind date’ boek toegestuurd.

Voor wie?

Bookhunter is er voor iedereen die van boeken houdt!

Boekenwurmen die hun literaire horizonten willen verruimen en op zoek zijn naar nieuw en origineel leesvoer. Boekenliefhebbers die graag lezen, maar de tijd niet vinden om naar de boekenwinkel of bibliotheek te gaan. Boekenleken die niet thuis zijn in literatuur maar graag meer zouden willen lezen.

Worden er ook anderstalige boeken aangeboden?

Bookhunter biedt ook Engelstalige boeken aan. Als je graag Engelstalige suggesties ontvangt, kan je dit aangeven in je lezersprofiel.

Andere FAQ's