Bookhunter.be

Wie is bookhunter?

 

Hunting for books ... 


Wanneer je online op zoek gaat naar een goed boek, kom je vaak van een kale reis terug. Het aanbod is zo overweldigend, dat je niet weet waar te beginnen. Hoe kies je een goed boek? Hoe weet je of een boek écht bij je past? Keuzestress all the way

Dat is waar het verhaal van Bookhunter begint.
Of eigenlijk begon het al toen ik mijn eerste woorden kon lezen. Ik wilde ooit ‘iets met boeken’ doen. Na het overnemen van een webshop voor papierwaren (Jollyfish.be), besloot ik de sprong te wagen en het allereerste persoonlijke boekenabonnement in België te lanceren. Bookhunter gaat voor een persoonlijke benadering, zoals je die in een goede boekenwinkel zou krijgen. Geen overaanbod, geen keuzestress, maar een abonnement dat wordt afgestemd op jouw individuele wensen.

Met Bookhunter wil ik mijn liefde voor papieren boeken en mooie verhalen delen.
Iedereen kan online een boek bestellen, maar het is zoveel leuker om van een andere boekenliefhebber te horen wat die van een boek vond en waarom je het zou moeten lezen. Bij iedere lezer past wel iets anders en ik ga graag de uitdaging aan om jouw persoonlijke smaak te ontdekken.

Zo hoop ik mijn abonnees elke maand te verrassen met bijzondere suggesties en hen van onvergetelijke leeservaringen te voorzien!

Liefs,
Ellen.   

Mijn favoriete boeken